Joroisten Kone Taskinen M
Takkilantie 4
79600 Joroinen
Puh 017 3669150
Fax 017 3669151
Yhteyshenkilö Markku Taskinen

  • Yritys perustettiin M. Taskinen nimellä vuonna 1990, ja rekisteröitiin nykyiselle nimelle 1995 jolloin ostimme entisen Joroisten Koneen kiinteistöt ja koneet. Yrityksemme valmisti alussa pääasiassa teräsovia ja teräsrakenteita, mutta viime vuosina olemme erikoistuneet ruostumattomien ja alumiini rakenteiden valmistukseen . Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 6 henkilöä ja liikevaihto oli viime vuonna noin 2 miljoonaa markkaa.
  • MONIPUOLINEN KONEKANTA. Yrityksellämme on erittäin monipuolinen konekanta. Levyn käsittely kapasiteettimme on 8mm x 3000mm, sahaus Ø 300mm, sorvaus Ø 500mm x 2000 mm. Plasmaleikkaus 20 mm asti, kaikki tavanomaiset hitsaukset ja myös pulttihitsaus joka mahdollistaa alumiinin lujuusluokitellut hitsaukset. Monipuolinen konekanta antaa mahdollisuuden vastata monipuolisiin haasteisiin, ja valmistaa tuotteita laidasta laitaan.
  • MONIPUOLISTA TIETOA TAITOA. Yrityksemme on valmistanut jo vuosia erittäin vaihtelevia työvaltaisia tuotteita jotka ovat joko pieniä sarjoja tai yksittäisiä kappaleita. Tästä johtuen työntekijämme ovat erittäin monitaitoisia ja hallitsevat työt laidasta laitaan, myös valmistustekniikoita on hiottu niin että kustannus/laatu suhdetta on saatu parannettua huomattavasti. Suunnittelemme myös itse osan alihankintatuotteistamme, sama henkilö joka suunnittelee tuotteen, valmistaamyös itse prototyypin ja tekee tarvittavat muutokset kokoonpanovaiheessa. Tämä on juuri se ratkaiseva pienyhteisön etu, johon suuremmissa yhteisöissä hienoista laatustandardeista huolimatta ei koskaan päästä. Koska suunnittelija joka ei itse omaa taitoa valmistaa suunnittelemaansa tuotetta, ei voi onnistua työssään yhtä hyvin.
  • KILPAILUKYKY. Hillitystä kasvusta johtuen, vieraan pääoman suhde liikevaihdosta on vain noin 20%. Edullisesta kustannusrakenteesta johtuenkilpailukykymme on erittäin hyvä. Pienyhteisössä henkilöstö kustannukset ovat myös edullisemmat, myös työteho on täysin toista luokkaa kuin suurissa yhteisöissä. Tästä johtuen pystymme tarjoamaan edullista kustannus/laatu suhdetta.
  • ASIAKKAAT JA LAATU. Suurin osa asiakkaistamme edellyttää ISO 9001, tai ISO 9002 mukaista toimintaa. Suurin asiakkaamme on tällä hetkellä OY U-CONT LTD jolle valmistamme alihankintana huoltoasemien mittarikentät. Tästä tuotannosta vajaa puolet menee kotimaanhuoltoasemille, ja loput venäjälle. Muut asiakkaat ovat prosessilaitteiden valmistajia eripuolilla Suomea, joille toimitamme osatoimituksia, ja pienempiä kokonaisuuksia jotka päätyvät eripuolille eurooppaa.

Käyttöehdot