YRITYSVERKKO

Yritysverkko on valtakunnallinen yritysrekisteri internet-tietoverkossa. Yritysverkosta löydät nopeasti ja helposti yritykset ja niiden yhteystiedot toimialakuvauksineen.

Yritysverkko on vaivaton ja edullinen tapa yrityksellesi näkyä internet-tietoverkossa. Yritysverkossa saatte käyttöönne kokonaisen oman sivun. Jos yritykselläsi on jo internetissä esim. omat www-sivut, niin liittyminen Yritysverkkoon takaa sen, että yrityksestäsi kiinnostuneet asiakkaat myös löytävät niille. Yrityksesi tiedot löytyvät kolmesta eri hakemistosta: yritys-, paikkakunta- ja toimialahakemistoista.

Hinta sisältää tietojen päivittämisen eli tietoja voidaan muuttaa tai lisätä tarvittaessa. Ilmoitustilaus on voimassa vuoden kerrallaan, uusi tilausjakso jatkuu automaattisesti kestotilauksena ellei muuta sovita.

LIITTYMISLOMAKKEEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ!


HINNAT VUODELLE 2012:

Hinnat voimassa alkaen 16.3.2009
Perustamismaksu 300 € (euroa)
Vuosimaksu 300 € (euroa)( 12 kk )
Hintoihin lisätään alv 23%

Voitte lisätä yhden kuvan tai logon sivullenne veloituksetta. Lisäkuva tai logo 35 € + alv 23 % = 43.05 €(euroa)/ tilausjakso


PALVELUN TUOTTAJA:

Yritysverkko.com
Kolmospesänkatu 2
40520 Jyväskylä
puhelin +358 14 215000 (ma-to 10.00 - 15.00 pe 10.00 - 14.00)

Logot ja kuvat liitetiedostona:
yritysverkko@yritysverkko.com

YRITYSVERKON ILMOITUSTIEDOISSA VOIVAT NÄKYÄ MM.


ILMOITUSEHDOT

 1. Tilaus tehdään suullisesti, kirjallisesti tai liittymislomakkeella.
 2. Hinnat määräytyvät tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaan. Lasku lähetetään tilaajalle välittömästi kun yrityksen tiedot on julkaistu Yritysverkossa, jollei toisin ole sovittu. Eräpäivä on 7 päivää laskun päivämäärästä ja viivästyskorko peritään korkolain mukaisesti.
 3. Mikäli tilaaja ei maksa laskua laskun eräpäivänä, veloitamme maksukehotuksesta aiheutuvat kustannukset (10 euroa/maksumuistutus) asiakkaalta. Mikäli tilaaja ei maksa laskua maksuehtojen mukaisesti on palveluntuottajalla oikeus purkaa tilaus ja poistaa ao. tilaus Yritysverkosta ja veloittaa tilaajalta kyseisestä tilauksesta aiheutuneet kustannukset, kuitenkin enintään palvelun avausmaksua sekä yhden vuoden vuosimaksua vastaava summa.
 4. Tilaaja on vastuussa ilmoituksen sisällöstä. Palveluntuottajalla on oikeus kieltäytyä julkaisemasta lainvastaisia tai muuten sopimattomia ilmoituksia. Mahdollisista tekijänoikeudellisista luvista ja maksuista vastaa tilaaja.
 5. Palveluntuottaja korjaa mahdolliset sisältövirheet. Mikäli sisältövirheet on asianmukaisesti korjattu ei tilaajalla ole oikeutta vahingonkorvauksiin. Kaikissa tapauksissa korvausvelvollisuus rajoittuu korkeintaan tilauksen hintaa vastaavaan summaan.
 6. Tilaus on voimassa kalenterivuoden kerrallaan, uusi tilausjakso jatkuu automaattisesti kestotilauksena, jolloin vuoden tilausjakso laskutetaan kuluvan vuoden tammi-joulukuun välisenä aikana. Tilaus voidaan peruuttaa ennen uuden tilausjakson alkua suullisesti tai kirjallisesti. Tilaus voidaan irtisanoa kesken vuosilaskutuskauden, jolloin veloitamme perustamismaksun 300.00 Eur + alv 23%= 369.00 Eur lisäksi 30.00 eur + alv 23%= 36.90 eur / kuukausi irtisanomiskuukauden loppuun saakka. Tilauksen voi irtisanoa tilaaja tai palvelun tuottaja.
 7. Mikäli joku laittomasti muuttaa tai tuhoaa ilmoituksen, palveluntuottaja korjaa aineiston ennalleen olematta kuitenkaan korvausvelvollinen mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.
 8. Palveluntuottaja ei vastaa tietoliikenneyhteyksistä eikä niistä tai muista teknisistä syistä johtuvista palveluhäiriöistä.
 9. Palvelussa olevien yhteystietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksissa ilman tuottajan lupaa on rangaistusvaatimuksen uhalla kielletty. Myös kuvien, logojen ja tavaramerkkien lainaaminen ja muokkaaminen ilman oikeudenomistajan lupaa on kielletty.
 10. Seuraavan kalenterivuoden vuosihinta vahvistetaan viimeistään kuluvan vuoden kesäkuussa ja laskutetaan kuluvan vuoden heinä-kesäkuun välisenä aikana.
 11. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.